ØSTRE – Sarpsborg (Under prosjektering)

Astrids gate vil bestå av over 30 leiligheter midt i Sarpsborg sentrum. Rammetillatelse for 32 leiligheter foreligger. Vi har startet anbudsprosessen for innhenting av tilbud på totalentreprise. Endelig valg av entreprenør skjer innen 1.kvartal 2022. Planlagt byggestart er innen høsten 2022 med forventet ferdigstillelse innen 2023. Vi har laget en leilighetsmiks som treffer en bred kundegruppe, herunder førstegangskjøpere, studenter, eldre og etablerte familier. Tomten ligger i krysset Astrids gate og Nansens gate, rett ved siden av det nylig ferdigstilte boligprosjektet Vatvedt Torg.

Kilsbakken – Kambo (Under prosjektering)

Kilsbakken vil bestå av småhusbebyggelse (frittliggende og rekkehus). Vi har prosjektert totalt 8 boliger. Det tas sikte for at planarbeidet vil bli gjennomført og ferdigstilt i løpet av 2.kvartal 2022. Byggearbeidene forventes å starte innen høsten 2022.

Breviksletta (trinn 2)

Breviksletta (trinn 2) består av to tremannsboliger med areal på BRA 118 kvm med gode planløsninger, riktig orientert for gode lys- og solforhold. Boligene er moderne funkisinspirerte hus med stilrene linjer og mange fine detaljer. Husene har en åpen, romslig stue og kjøkkenløsning, hele 4 soverom, 2 bad og 1 sportsbod tilrettelagt for vaskeromsløsning. Alle hus leveres med Smarthusteknologi som standard. Boligene forventes klare for innflytting innen 3. kvartal 2022. Kort oppsummert, en familiebolig av høy kvalitet hvor det bare er å flytte rett inn !

Breviksletta (trinn 1)

Breviksletta (trinn 1) består av fire boliger i kjede i funkis-stil ved Dal i Frogn kommune. Boligene er tegnet av arkitekt Margerete Rosenlund. Romsløsningene er smart utformet med tanke på en barnefamilies hverdagslige plassbehov og omfatter hele tre plan. Boligene har et areal på BRA 195 kvm, fem soverom, delvis åpen stue- og kjøkkenløsning, tv-stue, to bad og et toalettrom. Omkringliggende bebyggelse består i all hovedsak småhusbebyggelse og spredt bebyggelse i fine landlige omgivelser.

Søndre Nordstrand, Oslo (3-roms)

Grorud, Oslo (3-roms)

Løren, Oslo (2-roms)