Brevikveien 2 A-D

Brevikveien 2 består av fire boliger i kjede i funkis-stil ved Dal i Frogn kommune. Boligene er tegnet av arkitekt Margerete Rosenlund. Romsløsningene er smart utformet med tanke på en barnefamilies hverdagslige plassbehov og omfatter hele tre plan. Boligene har et areal på BRA 195 kvm, fem soverom, delvis åpen stue- og kjøkkenløsning, tv-stue, to bad og et toalettrom. Omkringliggende bebyggelse består i all hovedsak småhusbebyggelse og spredt bebyggelse i fine landlige omgivelser.

Brevikveien 4 A-F (Salgsstart mars 2021)

Brevikveien 4 består av to tremannsboliger med areal på BRA 118 kvm med gode planløsninger, riktig orientert for gode lys- og solforhold. Tuva hustype fra ABCHus er moderne funkisinspirerte hus med stilrene linjer og mange fine detaljer. Husene har en åpen, romslig stue og kjøkkenløsning, hele 4 soverom, 2 bad og 1 sportsbod tilrettelagt for vaskeromsløsning. Hver bolig får sin egen hage, uteplass med muligheter for terrasseplatting av tre og 2 parkeringsplasser. Alle hus leveres med Smarthusteknologi som standard. Styr lys, varme og ventilasjon på en enkel og brukervennlig måte. Boligene forventes klare for innflytting på nyåret 2022. Kort oppsummert, en familiebolig av høy kvalitet hvor det bare er å flytte rett inn !

Astrids gate – Sarpsborg (Under prosjektering)

Astrids gate vil bestå av 38 leiligheter over 6 etasjer midt i Sarpsborg sentrum. Rammetillatelse foreligger. Vi har startet anbudsprosessen for innhenting av tilbud på totalentreprise. Endelig valg av entreprenør skjer innen utgangen av 2021. Planlagt byggestart er sommer/høsten 2022 med forventet ferdigstillelse innen 2023.

Kilsbakken – Kambo (Under prosjektering)

Kilsbakken vil bestå av småhusbebyggelse (frittliggende og rekkehus). Vi har prosjektert totalt 8 boliger. Det tas sikte for at planarbeidet vil bli gjennomført og ferdigstilt i løpet av 2.kvartal 2022. Byggearbeidene forventes å starte innen høsten 2022.

Søndre Nordstrand, Oslo (Utført 2021)

Grorud, Oslo (Utført 2020)